Rólam

A KONTROLLER
Ezt a honlapot azzal a céllal hoztam létre, hogy Ön is képes legyen a saját vállalkozása belső folyamatait követni, megtakarítva Önnek a tapasztalatszerzésre fordítandó időt.

Ismerkedjen meg azokkal a módszerekkel, amivel elérhető, hogy egy vállalkozáson belül Ön, mint vezető képes legyen megalapozott döntéseket hozni, reálisan látnia cége növekedését segítő (vagy éppen visszafogó) üzletágakat, tevékenységeket.

Segítek megoldani azokat a szervezési, ellenőrzési problémákat, amelyekkel egy gyorsan - vagy lassan - növekvő cég előbb-utóbb szembesül. A nagyvállalati tapasztalatomat képes vagyok átültetni a kisebb cégek mindennapjaiba is, s hiszem, hogy a megfelelő pénzügyi, eredményességet bemutató információs rendszer nem csak a multinacionális vállalatok kiváltsága.

Több vezetői információs rendszer kialakításában és átalakításában vettem részt, így megkímélhetem Önt néhány bevezetés során elkövethető hibától. Dolgoztam szolgáltató, gyártó és kereskedelemmel foglalkozó cégnek egyaránt.

TANULMÁNYOK - KOMPLETT PÉNZÜGYI FELADATOK
Jómagam 1999-ben végeztem el a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolát számvitel-vállalkozás szakon.
Diplomám megszerzésétől sokáig szinte kizárólag kontrolling területen dolgoztam különböző cégeknél, eleinte kisebb, később nagyobb rendszerek kialakításában majd üzemeltetésében, fejlesztésében vettem részt. 2010-től azonban már teljes gazdasági vezetői pozíciókat töltöttem be, rálátva a cégek teljes működésére. Dolgoztam hazai tulajdonban álló vállalkozásoknál és nemzetközi hátterű cégeknél is.

2016-ban a gödöllői Szent István Egyetemen MBA Executive közgazdász diplomát szereztem.
2017-ben IFRS (nemzetközi könyvelési sztenderdek) képesítéssel bővítettem tudásomat.
Úgy gondolom, hogy sem a tanulást, sem pedig a gyakorlati tapasztalatok bővítését nem szabad abbahagyni, hiszen a világ változik körülöttünk és nekünk bizony alkalmazkodnunk kell az újabb és újabb kihívások leküzdése érdekében.

FELTÖLTŐDÉS
Igaz, nem tartozik szorosan a kontrolling területéhez, de fontosnak tartom megosztani, hogy két gyönyörű lányunkkal élünk együtt a párommal, immár közel húsz éve. Szeretünk kirándulni, színházba és moziba járni. Igyekszem sokat olvasni, példát mutatva ezzel a következő generációnak is.
A leírtakon túl főként keresztszemes és foltvarrott kézimunkák készítésével kapcsolódom ki - az általam készített munkákat az eszterkezimunka.hu oldalon mutatom be.

VÁLLALKOZÁSUNK
A kontroller.hu weblap üzemeltetésére saját családi vállalkozásunk keretében történik.
Cégünk (XLS Kft.) adatait és a weboldal adatkezelési elveit erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg.

Kapcsolat